Bandung Indonesia

Assalamualaikum and good day everyone!

Now we at Bandung Indonesia.

Tips: #Jangan bercuti di Indonesia waktu hari minggu atau hari cuti umum/khas. sebab nya percutian anda memang tidak akan special. huhu.
#Pastikan pak supir bawa anda ke tempat yang dijanjikan dengan harga yang anda bayar.. 

Erm, Janji dengan pak supir sepatutnya 3 tempat perlu dia bawa, tapi sebab jalan jem hanya satu tempat je sempat kami pergi. (Kawah putih) soooo sad. =(

Kebetulan waktu liburan(Berseronok) di bandung,
 ramai bangat orang malam tu.

Bandung street.

Saje je kakak mau interframe sy punya gambar. huhu.

Welcome to Kawah Putih Bandung Indonesia.


Harga tix bayar sendiri, kita bagi upah pak supir sahaja.








Pusat Borong kain.  
(lupa dah kat mana, sebab kami smpai agak lewat malam, masih mamai lagi. tapi sempat juga borong kain pasang.. kehkehkeh)

Bukit Tinggi. 
macam ladang teh di cameron highland je.

Dalam perancangan kami nak pergi Bandung Safari, tapi sayang seribu sayang, waktu warga Indonesia tengah bercuti semua akan tertumpu di Bandung.  Next trip akan focus di Bandung sahaja. sebab tak semua tempat kami sempat pergi...

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2