Ramadhan 2015

Assalamualaikum.. and happy Ramadhan ^.^

Alhamdulillah, seronoknya puasa di rumah.  Lepas defended viva for research proposal depan panel ke-esokannya aku terus balik kelantan. haha. Diikutkan hati taknak balik lagi sebab nak shopping raya tapi rindu pada rumah aku sanggup drive balik dari shah alam - kelantan.  First time kot drive perjalanan jauh sambil ditemani one of my buddies Alawoo.  Dalam perjalanan tu sempat lah singgah beli keropok lekor dan melawat tempat study diploma dulu "UiTM Kuala Terengganu Chendering". How i miss Chendering!! rindu keropok lekor, rindu kawan2, rindu lectures, rindu nak berbuka puasa kat padang di Shah Bandar, rindu semua lahhh. How times flies, now, all my friends have their own career.

Untuk Ramadhan 2015, 1st day di Shah Alam.  Kalau dulu, puasa je terus teringat rumah, makanan kat rumah, sekarang, I'm a big girl and there are no more homesick even though I'm far from beloved parents =)

Alhamdulillah, sebelum balik sempat lagi ber'iftar bersama the buddies.

Selepas itu, kami enjoy di KLCC.. 

okey, yang ni selepas buka puasa kami rasa nk moreh, 
here we are, at uptown shah alam s.24. haha.

Alamak, sedap nya lahai.. nati balik shah alam blh pergi uptown lagi. haha 

.............................................................

Tadaa... here we are at UiTM Kuala Terengganu Kampus Chendering! sampai jugak kita ye. Horeyy.. sweet memory i love you! <3

"Perjalanan jauh tak kurasa, 
senang hati ku melonjak sana, 
ingin berjumpa sanak saudara, 
yang selalu bermain di mata.."

My Friend since diploma until now. 
She is Alawoo.

Dimana pun kita berada, kena ingat dimana kita mula..

Kenangan..
Kolej penginapan untuk 2 tahun.


Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2