Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2014

Last semester for group BM(5B)

Assalamualaikum w.b.t guyss!

Alhamdulillah. Akhirnya habis jugak belajar untuk semester 5 degree office system ni. Tak sangka pula sekejap je masa berlalu. banyak kenangan pahit manis dengan kawan-kawan kat sana. haishh.. bukan nya tak boleh jumpa pon, tapi bila dah tak pergi ke kelas then it very difficult to meet each others. even nak jumpa Bff pon macam tak ada masa. Walhalnya, tak ada buat ape pon kat rumah, haha..

Sem ni pon memang banyak perkara/situasi yang tak dijangka berlaku. Bayangkan, awal sem terpaksa cari rumah sewa baru! kisahnya rumah sewa dulu tu tauke rumah tiba-tiba nak naik harga. macam tak padan je harga dengan condisi bilik tu. Bajet student U kaya la kot. haha.  Tapi tak ape lah makcik, the business is only between you and Allah.

Paper Final year memang susah keeee????? waaaaa, memang aku masuk dewan macam ape je. semua ape yang di'spot tak masuk. seriously, sem ni soalan dia punya la berbeza dari pastyear punya paper. what can i do? i have effort to make it…