Demam Exam !

Assalamualaikum !


oh ye, kita warga degree UiTM dah nak exam ni!! Deman takotttt.. risauuu.. semua ada lah, dah la sem ni subject semua perghh killer semuanyaa.. insya'allah lulus semua subject and everything will goes well. please pray for us =). After this, sibuk pulak mencari tempat nak praktikal. arghhh.. mana semua feedback dari company yang dah dihantar resume tu? ayoooi, semua org dah ada tempat praktikal and me? i don't have even 1 feedback. well, will struggling for that after this. =} 

Deman exam pon, yet my class still pergi trip ke cameron highland lagi. but this time was not for fun. Actually, this trip is under Change management, and Dr.Nik arranged for us. I'm sorry Dr.nik, its not our intention not to join the trip but we have a lot of work need to be done. Yes, i feel very guilty to my beloved Dr.Nik, i hope we were not disappointed you =], Insya'Allah, dengan izin-Nya kami akan berusaha untuk jawab paper change in final exam dengan jayanya.  

Puasa is coming soon right? kami kami sekelian ni akan mula berpuasa dalam exam!. on my. nampak kan kat situ?? buka puasa makan, then moreh pon makan lagi. lepas kenyang confirm mengantok.. huhu. this year will be the last sem and last gathering for me and other friend to spent time together before everyone back to their life and surely, without reunion we would not see each other again. will be miss you guys. (rasa sebak lah pulakk :{ ) jangan la ada dendam or tak puas hati sebelum final ye. Salah silap dalam perkenalan, tolong la maafkan ye. bukan niat sy nk 'mencucuk jarum' dalam hati kalian semua mungkin itu berlaku di luar kemampuan sy. Segala masam manis pahit gentir (!) semasa bersama, i'm sure that will be the best and sweet memories ever we had at UiTM Machang especially at Blok D. 
Love and hug you guys =)

p/s: be neutral just like me. HakHakHak.



Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2