CH with classmates

Assalamualaikum and hi !

Sebelum ni memang tak pernah dapat pergi trip jauh2 pon dengan kawan sekelas. Masa diploma lagi laa.. setakat melawat tempat yang dekat-dekat je macam mahkamah, pasar malam, UMT, etc. all these places within Terengganu. But for this semester there a lot of place to visit outside of Kelantan region. Sekarang dah sem akhir sebelum praktikal sem depan, memang jalan semacam je lah kitorang. Recently, dapat visit cameron highland with classmates. Kononnya untuk memenuhi kriteria pelajaran CTU ( Hubungan Etnik) tapi ustaz a.k.a  timbalan rektor (T.rek) tak dapat join pulak last minute, ada kerja katanya. tapi ada sorang lecturer pengiring. geng kitorang je pon. hihi.

Kelas kitorang semuanya perempuan! yang pasti semuanya tak kawen lagi. haha. sapa-sapa yang nak cari calon isteri tu boleh laaa. >.< haha. dapat pergi CH ape lagi, havoc la dorang. Sebelum ni just kenal luaran aje. tak tahu perangai macam mana. tapi lepas duk skali, siap ada bedtime story lagi baru la kenal secara mendalam dengan diorang ni. memang best sangat. kawan ibarat keluarga sendiri. no need man. (!) HaHa. pergi mana-mana even tempat yang dah pergi dengan family, tapi bila pergi dengan kawan sendiri feeling dia lain tau, ye la nanti kan dah susah nak jumpa. bukan semua praktikal tempat yang sama. but, apa-apa yang berlaku pun aku tetap sayang korang BFF. *smile*



Visited Leryar. Kawasan Perumah Orang Asli Leryar Cameron Highland. Thanks for the knowledge Tok Batin. At least we knew a little bit about their culture. and definitely, they are very friendly in welcoming other people to their village. Thanks again.
 

 
With my friends. since diploma until now we are stick together. our relationship remain valuable. but truely miss one of our bff chiquelynn  :)
and guess, which one is our lecturer?
 
 
Dinner. I will never forgot about this. Funny story behind the scene and absolutely delicious !
Thank You
 
AND MORE PICTURE WIL COMING SOON. :)
 

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2