Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2014

CH with classmates

Assalamualaikum and hi !

Sebelum ni memang tak pernah dapat pergi trip jauh2 pon dengan kawan sekelas. Masa diploma lagi laa.. setakat melawat tempat yang dekat-dekat je macam mahkamah, pasar malam, UMT, etc. all these places within Terengganu. But for this semester there a lot of place to visit outside of Kelantan region. Sekarang dah sem akhir sebelum praktikal sem depan, memang jalan semacam je lah kitorang. Recently, dapat visit cameron highland with classmates. Kononnya untuk memenuhi kriteria pelajaran CTU ( Hubungan Etnik) tapi ustaz a.k.a  timbalan rektor (T.rek) tak dapat join pulak last minute, ada kerja katanya. tapi ada sorang lecturer pengiring. geng kitorang je pon. hihi.
Kelas kitorang semuanya perempuan! yang pasti semuanya tak kawen lagi. haha. sapa-sapa yang nak cari calon isteri tu boleh laaa. >.< haha. dapat pergi CH ape lagi, havoc la dorang. Sebelum ni just kenal luaran aje. tak tahu perangai macam mana. tapi lepas duk skali, siap ada bedtime story lagi bar…