Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2014

innocent girl

Assalamualaikum w.b.t

Citer ni dia datang tiba-tiba aje tau. tanpa salam tanpa pengenalan dan tanpa penjelasan. semuanya tergantung macam tu aje (without blast ending). Aku pon tak faham jugak, jadi baik aku citer ape yang aku ingat aje ye. nak tokok tambah aku pulak yang dapat dosa, so baik aku tunggu dan terima je pahala dari fitnah kosong dia ni.. haha. *geram*

Alkisahnya, aku ada terima message thru wechat from one of my friend. aku kenal la budak ni. kenal sangat dia nye. memang kenal lahhhh... lama kot aku dah tak jumpa dia.. since dia pergi penerapan degree aku dah lost contact dengan dia, maybe within 3 years? aku tak kisah pon lantak dia la nak pergi mana. semalam tup tup dia message mengatakan gambar kat wechat aku ialah gambar dia. haaa, ada faham tak kekeliruan kat sini? aku pon tak faham. =,=' hahaha.. poyo ah kau perempuan! :p

Saja nak bagi gempak kan. mula-mula tu ingatkan main2 aje, aku abaikan lah.. then message pulak thru whatsapp dan cakap aku ni hacker lah ini …