it's all from HIM ;)

Assalamualaikum
hi !

Harini tak tahu la kenapa rasa semangat sejuk semacam.. tiba-tiba terbangun awal pulak pastu mata tak boleh nak pejam dah.. bila i buka twitter and FB semua dok post pasai happy la sedih la riang la valentine day rupanya. tapi kita orang islam tak dibenarkan sambut ye sebabnya setiap hari sentiasa hari valentine day bersama kekasih hati dunia dan akhirat ambe iaitu my mama&papa. Kenapa budak-budak sekarang nak sambut valentine's day ye? dengan boipren pulak tu.. pergi vacation langkawi or pulau-pulau dalam negara ni.. suppose to be we should concern more about our parents not just to a man who aren't guarantee be your future husband.

Sebenarnya bukan pasal valentine's day main point kat sini. Point utamanya ialah keriangan kesedihan kesyukuran yang terucap setelah berhempas pulas dalam pengajian. Lepas final exam haritu i memang fikir nak enjoy duk kat rumah aje, nak kerja rasa macam singkat aje masa.. plan nak pergi johor nak duk sementara dengan my sis pun terkubur macam tu je. hakikatnya stay kat rumah is a precious time ever i had with spending times with ma, pa, moya, naqeeb and other siblings. Sampai satu tahap i tak ambik tahu dah hal dunia luar! except my friends la :)

Well, ini lah hari yang dinanti-nanti oleh semua rakyat uitm'degree. Dengan berdebar-debar nya pagi tadi but we have to check of it! First word that i can say is Alhamdulillah, syukur and syukran ya Allah.. even not 4flat but it still something that i must grateful. cukup-cukup makan aje, Alhamdulillah, syukur ya kawan-kawan.. at least tak ada la repeat paper.. fuhh..  i'm very sure all of my bff get an excellent result. alhamdulillah again.. syukur pada Allah s.w.t :)

p/s: now i can relax and eat with peacefully. haha.

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hello south korea: Day 2

Hatyai 2015