Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2014

it's all from HIM ;)

Assalamualaikum
hi !

Harini tak tahu la kenapa rasa semangat sejuk semacam.. tiba-tiba terbangun awal pulak pastu mata tak boleh nak pejam dah.. bila i buka twitter and FB semua dok post pasai happy la sedih la riang la valentine day rupanya. tapi kita orang islam tak dibenarkan sambut ye sebabnya setiap hari sentiasa hari valentine day bersama kekasih hati dunia dan akhirat ambe iaitu my mama&papa. Kenapa budak-budak sekarang nak sambut valentine's day ye? dengan boipren pulak tu.. pergi vacation langkawi or pulau-pulau dalam negara ni.. suppose to be we should concern more about our parents not just to a man who aren't guarantee be your future husband.

Sebenarnya bukan pasal valentine's day main point kat sini. Point utamanya ialah keriangan kesedihan kesyukuran yang terucap setelah berhempas pulas dalam pengajian. Lepas final exam haritu i memang fikir nak enjoy duk kat rumah aje, nak kerja rasa macam singkat aje masa.. plan nak pergi johor nak duk sementara dengan …

back to normal life..hohh..

Assalamualaikum guys!

how's ur holiday? hihi.. am sure all my friends have a great days during their holiday.. enjoy as you can. i wanna enjoy too, when thinking that the day for return back to Uitm is getting less i felt that i have do something extraordinary so my mama and papa will be miss me when im not longer at home!..hikhikhik.. cook something delicious is the one ways to make them impress with me.. haha..

 aktivity kat rumah setiap hari sama sahaja. be a nanny to my niece and nephews, there's a lot of work need to do at home.. tired? i bet my mum was more tired than me! and i wish i can help mum with the cook, clean etc.. my kaki seperti dah terikat kat rumah, no transport no where we can go ;( haha.. terkurung dalam rumah aje.. hanya menanti my bf and gf come to my house.. alahaiiiii........

sempena cuti raya cina.. my big brothers and their family were at home.. only my older sister was not with us, happening sekejap suasana rumah dengan anak-anak kecil ni.. i love t…