Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2013

Selamat hari Raya Haji !

Assalamualaikum guys! Macam mane raya haji tahun ni? ok? best? happy?  well, macam biasa lah kan.. raya haji popular dengan daging lembu. Tapi tahun ni keluarga tak korban pon, so we all just pergi rumah saudara mara aje lah kalau nak makan daging korban.. hehe.. daging korban kan manis, memang terbaik lah.. thank you!


p/s: warna yang ceria for raya haji ! :)

Setiap yang berlaku ada hikmah nya.

Assalamualaikum dan selamat malam semua!

Setiap perpisahan akan digantikan dengan pertemuan yang lebih baik.. tak gitu.. Setiap minit dan saat ada masa yang tidak diduga.. Alhamdulillah, syukur pada-Mu ya Allah sekurang-kurangnya aku masih ada keluarga.. tadi balik kejap rumah, jumpa ma, pa dan naqeeb.. kemain meloncat naqeeb tengok aku bawa 'kakak' kat dia.. punya lah control macho tak nak kawan.. last2 tak kasi kitorang balik.. haha.. tapi nasib bek bagitau dia kereta panas tak boleh bawak g jalan2 dia percaya.. kalau tak memang 'karoke' kat situ lah mat naqeeb.. suara dia punya lah lantang dan kuat. Turun temurun daripada aku lah tu.. hohoho.. then, i'm still thankful having such a great family and friends.. nothing can replace them even with u :)

Nanti naqeeb dah nak balik KL.. sunyi lah rumah nanti.. :( tapi tak lama lagi keluarga akan tambah seorang ahli cilik.. semakin meriah la nanti rumah ambe.. Alhamdulillah, semuanya adalah rezeki dari Allah subhanallahu…