Kawan dulu hingga sekarang

Assalamualaikum guys ! :))

haa.. lebar kan tu senyuman emoticon diatas.. means i'm in happy mood, tade moody-2.. happy happy happy.. lama dah tak jumpe kawan2 sekolah.. kita kawan lama taw dengan diorang ni since primary lagi. Lepas tu sekolah menengah pon sama2.. satu geng lagi.. diorang ni hebat dan pandai ! itu tak dinafikan lagi.. hihi.. tapi kami bersaing secara sihat, and alhamdulillah semua kawan2 ni success dalam pelajaran.. Insya'Allah..

Masa sekolah rendah just kenal macam tu je, semua ada geng sendiri kan.. otai sendiri.. tapi masuk je secondary school kitorang jadi rapat, then form 3 me & yah pindah sekolah lain.. nak cari suasana baru..haha.. dan kitorang masih kawan hingga kini..

Ingat lagi dulu, me and kawan2 perangai gila2 sikit.. maklum la tak matang kan.. lagi2 yang tuuuu.. haha.. selalu je curi keluar waktu kelas, nak pergi tandas la, sana la situ la.. konon nak rehat lebih. tapi pelajaran tak pernah diabaikan..heee  =)

 Kiri : Yah, Ain & Ruby
Setiap orang ada personality yang berbeza..

 Kiri: Aina, Me, and Su
Su ni kawan "galoks" ain..
aku pon x ingt bila kita bergaloks dengan su..
rasanya kenal gitu2 je..tapi dia masih kenal aku.
and i'm very appreciated  that =)

 Kawan dulu hingga sekarang..
Love you guys so much..
sorang je lagi tak cukup geng..

 Kepada kawan yang sorang tu.. 
kerusi tepi I ni is reserve for you.. hihi..

Haha.. nampak macam gambar yah dalam frame berlatarkan ruby aina and ain

 Warak lebih sikit dari dulu
but they're still cool ! :)

 Ada waktu kelapangan lagi, kita bertemu kembali.. 

 biar pun banyak tempat boleh pergi lepak 
tapi kami setia dengan kfc dari dulu.. 

I love you guyssss, wish all of us success in our own life.
may our relationship till jannah.. Insya'Allah..


thank you !!
^_^  


Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2