Aktiviti: Kek Apam

Assalamualaikkum ! =)

Haa.. aktiviti hari ni tak de yang menarik pon, tapi disebabkan mood rajin kan nak jugak cerita kat sini..hihihi..

Pagi-pagi lagi dah set mind nak buat kek apam kukus harini, bekerjasama dengan siapa lagi kalo bukan my twin kan..hihihi.. ape2 perkara nak buat tak kira la biskut raya, kek, cookies mesti buat sama2.. sebab sama2 nak makan kannn...haha..

Kek apam senang je nak buat tade la rumit mane pon.. lagi pulak main dengan banyak warna.. haaa.. I likeee it.. tengok ada macam2 warna memang cantikk.. tambah2 aku yang buat..hohoho



Kalau ada warna biru, lagi cantik kot.. hihihi

 Durian tu tak termasuk dalam kek ni ye..
sekadar hiasan je..hahaha

 Warna atas kek ni jadi terang sgt..tapi kat dalam cantikk..
haaa, tengok tuu.. 
Yummy !

 Sedia untuk Dimakan !



Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2