Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2013

Kawan dulu hingga sekarang

Assalamualaikum guys ! :))

haa.. lebar kan tu senyuman emoticon diatas.. means i'm in happy mood, tade moody-2.. happy happy happy.. lama dah tak jumpe kawan2 sekolah.. kita kawan lama taw dengan diorang ni since primary lagi. Lepas tu sekolah menengah pon sama2.. satu geng lagi.. diorang ni hebat dan pandai ! itu tak dinafikan lagi.. hihi.. tapi kami bersaing secara sihat, and alhamdulillah semua kawan2 ni success dalam pelajaran.. Insya'Allah..

Masa sekolah rendah just kenal macam tu je, semua ada geng sendiri kan.. otai sendiri.. tapi masuk je secondary school kitorang jadi rapat, then form 3 me & yah pindah sekolah lain.. nak cari suasana baru..haha.. dan kitorang masih kawan hingga kini..

Ingat lagi dulu, me and kawan2 perangai gila2 sikit.. maklum la tak matang kan.. lagi2 yang tuuuu.. haha.. selalu je curi keluar waktu kelas, nak pergi tandas la, sana la situ la.. konon nak rehat lebih. tapi pelajaran tak pernah diabaikan..heee  =)

 Kiri : Yah, Ain & Ruby Setiap…

Aktiviti: Kek Apam

Assalamualaikkum ! =)

Haa.. aktiviti hari ni tak de yang menarik pon, tapi disebabkan mood rajin kan nak jugak cerita kat sini..hihihi..

Pagi-pagi lagi dah set mind nak buat kek apam kukus harini, bekerjasama dengan siapa lagi kalo bukan my twin kan..hihihi.. ape2 perkara nak buat tak kira la biskut raya, kek, cookies mesti buat sama2.. sebab sama2 nak makan kannn...haha..

Kek apam senang je nak buat tade la rumit mane pon.. lagi pulak main dengan banyak warna.. haaa.. I likeee it.. tengok ada macam2 warna memang cantikk.. tambah2 aku yang buat..hohoho



Kalau ada warna biru, lagi cantik kot.. hihihi
 Durian tu tak termasuk dalam kek ni ye.. sekadar hiasan je..hahaha
 Warna atas kek ni jadi terang sgt..tapi kat dalam cantikk.. haaa, tengok tuu..  Yummy !
 Sedia untuk Dimakan !



Mood Raya !

Assalamualaikum guys ! :)

Hari ni dah raya yang ke-21 kan.. haha.. still dikira raya sebab raya kan sebulan. Lagi berape hari nak merdeka lagi meriah la bunga api nanti.. haa.. jom la cari mercun merdeka ! seronok tengok bunga api ni.. meriah gituu...

Hari Sabtu lepas kitorang (me, ya & mama) pergi Kuala Terengganu.. anak kawan mama kawen dengan orang losong.. tak sangka pulak baju aku sama sebijik color dengan pengantin Lelaki (abang Y) .. haha.. Salah tema aku pakai... then lepas majlis tu, kitorang balik pekan,pahang.

Tahniah Abg Y n wife... wish you always happy and be a good husband and wife.. may your marriage till jannah.. amin =)
 Kat Taman Polo..
 Muzium Sultan Abu Bakar
 Makan Cendol dulu sebelum bergambar di M.S.A.B
 Arca orang dari besi.. kreatif ! kat rumah ni byk besi buruk, boleh la kot buat satu kat taman belakang umah.. hihihi
 tak tahu la maksud arca kat atas ni..
 Rehat? haha

 I'm not in the jungle :p
Me !

Pegi Mcd.. my fav.. chicken mekdi spicy !  Yummy.. w…

Raya Aidilfitri 2013

Assalamualaikum Guys =)

Selamat Hari Rayaaaa! bunga api meriah gile kat kampung ni haa.. raya ke-7 pon still main mercun..meriahhh.. Raya tahun ni tak balik pahang pon, raya kat kelantan jerr.. tak macam sebelum ni asal raya je balik pekan.. hehe.. kat pekan ada alang,mama,mey je.. dengan syah si keding.. haha..

Raya taun ni tade lemanggg ! geramm nye.. nak buat sendiri dok retii.. emm :( tape lah, raya taun depan cari lemang lagi.. sobsobsob...

Ok, jom layan gmbo ghayooo...