Welcome Ramadhan =)

Assalamualaikum guys~

Yeayy! Final exam dah pon TAMAT.. tapi result tak keluar lagi kira nye tak tamat lagi la kan..haha.. tak ape la yang itu, at least dah buat yang terbaik, study macam ape dah..tengok orang lain ada jugak pegi sana sini enjoy tapi aku.. hmm, rasa macam masa tu tak cukup je nak study tuk cover semua chapter dalam masa 2,3 hari.. sekarang selepas semua ni, hanya boleh berserah sahaja..tak boleh nk buat ape da.. harap2 la semua ok.. insya'Allah :)

Yer yer kita dah puasa dahh.. berapa hari dah pun puasa, tapi lambat pulak update blog ni.. busy busy, sekarang free free.. haha.. Selamat berpuasa muslimin dan muslimat sekalian, harap2 puasa tahun ini lebih barakah okey. Saya pon harap yang terbaik untuk hari akan datang dan buat yang terbaik sepanjang kita berpuasa ni.. masa ni la nak collect pahala kurangkan dosa.. tapi dosa2 kecil tu rasa nye hari2 ada..ish ish ish.. berbuka puasa la dengan berpada-pada ok, jangan makan terlampau banyak, kalo pegi bazaar tu kawal nafsu jangan pakat beli je ..hehe.. tengah puasa ni memang la fikir semua sedap kan.. lepas berbuka dah tak rasa sedap dah.. it's fact! so, akhir kata :

SELAMAT BERPUASA DI BULAN RAMADHAN YANG INDAH INI
MAIN MERCUN JANGAN SAMPAI TERGADAI MATA TANGAN DAN BADAN OK 
^_^

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2