She's Here =)

Assalamualaikum guys! :)

Who is she? artis kah? rapper kah? haha.. takdee la, she is my friend! Best friend of yayah and me .. i'm so happyyy meet with you dear.. so long time no see you, even we are always contact through medium but it's not same like yesterday..heee..

Semalam kebetulan yayah and me nak pergi KB, then teringat yang kawan ni baru balik dari India.. ape lagi terus singgah rumah dia. Sampai je rumah, tengok dia duk sibuk basuh 'mengonyohh' barang-barang jual umi and abah dia.. haha.. steady la yu ! kitorang pergi kbmall, pasar, etc... haaa, penat sih..tapi tak kesah la sebab kitorang ni penuh dengan tenaga tapi ayu tak.. hahaha.. sorry dear for made you exhausted yesterday.. hehe..

Ayu! thank you for the sari ok.. mentang2 duk India, souvenirs siap bagi sari dengan taj mahal lagi.. hehe.. sari cantikkk! sekarang pon masih fikir nak buat ape dengan sari tu..hehe.. mungkin baju kurung? kebaya? bla bla..

Sebab sekarang kawan-kawan sekolah SMTKK ramai dah kawen, lagi pon antara kami and the geng dia yang older, selalu juga tanya dia.. bila? bila? BILA nak kawenn? haha.. calon pon dah ada, just tunggu nak abis study je then posting as a nurse Hang kawen la ye yuk. :) but don't forget our holiday planning .. hehe..


Thank you for spend time with us yesterday dear.. you always look beautiful since we are secondary school..haha.. wish you happy Ramadhan and quickly get married!!!

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hello south korea: Day 2

Hatyai 2015