Perasan Jap..

Assalamualaikum guys..

Hmm.. lagi sejam nak berbuka! tapi tade buat ape2 pon sekarang.. layan lagu-lagu je.. tadi tengah syok dengar lagi Just Give Me a Reason- pink, tangan ni gatai nak buka banyak2 lagu.. mane taw ada tersangkut kat jiwa kan.. hehe.. YEP, memang ada tersangkut pon, lagu ni buat aku perasan jap.. fikir masa depan.. macam mane nak ehem ye.. partner kita nanti terima kita seadanya ke? hmm.. tengok video ni best.. menyanyi kat pantai dengan ehem sambil main gitar!. nanti nak buat jugak la macm ni.. HAHA.. *ohh, kurang pahala puasa harini.. =P


Tak kenal pun artis ni.. tapi layan aje laa.. lalala~

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hello south korea: Day 2

Hatyai 2015