Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2013

She's Here =)

Assalamualaikum guys! :)

Who is she? artis kah? rapper kah? haha.. takdee la, she is my friend! Best friend of yayah and me .. i'm so happyyy meet with you dear.. so long time no see you, even we are always contact through medium but it's not same like yesterday..heee..

Semalam kebetulan yayah and me nak pergi KB, then teringat yang kawan ni baru balik dari India.. ape lagi terus singgah rumah dia. Sampai je rumah, tengok dia duk sibuk basuh 'mengonyohh' barang-barang jual umi and abah dia.. haha.. steady la yu ! kitorang pergi kbmall, pasar, etc... haaa, penat sih..tapi tak kesah la sebab kitorang ni penuh dengan tenaga tapi ayu tak.. hahaha.. sorry dear for made you exhausted yesterday.. hehe..

Ayu! thank you for the sari ok.. mentang2 duk India, souvenirs siap bagi sari dengan taj mahal lagi.. hehe.. sari cantikkk! sekarang pon masih fikir nak buat ape dengan sari tu..hehe.. mungkin baju kurung? kebaya? bla bla..

Sebab sekarang kawan-kawan sekolah SMTKK ramai dah ka…

Perasan Jap..

Assalamualaikum guys..

Hmm.. lagi sejam nak berbuka! tapi tade buat ape2 pon sekarang.. layan lagu-lagu je.. tadi tengah syok dengar lagi Just Give Me a Reason- pink, tangan ni gatai nak buka banyak2 lagu.. mane taw ada tersangkut kat jiwa kan.. hehe.. YEP, memang ada tersangkut pon, lagu ni buat aku perasan jap.. fikir masa depan.. macam mane nak ehem ye.. partner kita nanti terima kita seadanya ke? hmm.. tengok video ni best.. menyanyi kat pantai dengan ehem sambil main gitar!. nanti nak buat jugak la macm ni.. HAHA.. *ohh, kurang pahala puasa harini.. =P


Tak kenal pun artis ni.. tapi layan aje laa.. lalala~

Welcome Ramadhan =)

Assalamualaikum guys~

Yeayy! Final exam dah pon TAMAT.. tapi result tak keluar lagi kira nye tak tamat lagi la kan..haha.. tak ape la yang itu, at least dah buat yang terbaik, study macam ape dah..tengok orang lain ada jugak pegi sana sini enjoy tapi aku.. hmm, rasa macam masa tu tak cukup je nak study tuk cover semua chapter dalam masa 2,3 hari.. sekarang selepas semua ni, hanya boleh berserah sahaja..tak boleh nk buat ape da.. harap2 la semua ok.. insya'Allah :)

Yer yer kita dah puasa dahh.. berapa hari dah pun puasa, tapi lambat pulak update blog ni.. busy busy, sekarang free free.. haha.. Selamat berpuasa muslimin dan muslimat sekalian, harap2 puasa tahun ini lebih barakah okey. Saya pon harap yang terbaik untuk hari akan datang dan buat yang terbaik sepanjang kita berpuasa ni.. masa ni la nak collect pahala kurangkan dosa.. tapi dosa2 kecil tu rasa nye hari2 ada..ish ish ish.. berbuka puasa la dengan berpada-pada ok, jangan makan terlampau banyak, kalo pegi bazaar tu kawal na…