More 3 days for Final (!)

Assalamualaikum guys..

Haa, dah lama tak update blog ni.. Rinduuu nak baca blog-blog lain, kebelakangan ni masa memang tak cukup untuk "galok2" stress dengan quiz test assignment dan macam-macam laa. Semalam dah selesai satu test, pagi tadi pon da selesai test HR. Penattt weii.. itu la cabaran sebagai student.. hahaha.. Lagi 3 hari nak final! ohhhh, kalau diploma dulu study week seminggu, ni 3 hari je sebab nak selesaikan test2 semua.. adooi, risau ni, wish the best for my final.. Insya'Allah .. kawan2 pun tolong doakan jugak yea =)

Kali ni semestinya dapat berpuasa separa penuh kat rumah.. Yeayyy! sebab final abis awal ramadhan.. Dulu selalu je harap masa berjalan cepat, Ramadhan dengan Syawal datang cepat.. sekarang lagi beberapa hari diorang nak bertemu kita.. Alhamdulillah.. sepanjang belajar diploma kat Terengganu tak pernah puasa lama2 kat rumah.hihihi.. kali niii, emm,  kumpul lemak la jawabnyerr.hohoho .. Tapi still risau kat final... Insya'Allah everthing goes well.. Amin ^_^

Sebelum Test HR.. 

Team Member of BM232B

3 ni je yang fokus bergambar.. muahahah..

Entah la kenapa ni..
nk susun posisi la kot.. hehehe..
last today for Degree Sem3


Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2