Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2013

More 3 days for Final (!)

Assalamualaikum guys..

Haa, dah lama tak update blog ni.. Rinduuu nak baca blog-blog lain, kebelakangan ni masa memang tak cukup untuk "galok2" stress dengan quiz test assignment dan macam-macam laa. Semalam dah selesai satu test, pagi tadi pon da selesai test HR. Penattt weii.. itu la cabaran sebagai student.. hahaha.. Lagi 3 hari nak final! ohhhh, kalau diploma dulu study week seminggu, ni 3 hari je sebab nak selesaikan test2 semua.. adooi, risau ni, wish the best for my final.. Insya'Allah .. kawan2 pun tolong doakan jugak yea =)

Kali ni semestinya dapat berpuasa separa penuh kat rumah.. Yeayyy! sebab final abis awal ramadhan.. Dulu selalu je harap masa berjalan cepat, Ramadhan dengan Syawal datang cepat.. sekarang lagi beberapa hari diorang nak bertemu kita.. Alhamdulillah.. sepanjang belajar diploma kat Terengganu tak pernah puasa lama2 kat rumah.hihihi.. kali niii, emm,  kumpul lemak la jawabnyerr.hohoho .. Tapi still risau kat final... Insya'Allah everthing go…

Please Go!

Macam ni la aku sekarang.. sobsobsob..

----------------------------------------------------------------------------------------
Tanak cerita panjang.. yang penting ape yang aku rasa untuk hari ini sesuatu  yang aku tak akan lupa sampai bila-bila..  even bila aku dah tua kerepot pon aku akan still ingat situasi hari ini..  Sangat memalukan betul.. ape la kena dengan aku agaknye.. very embarrass..  for the next time, i'm swear, i'll make sure, i would not repeat the same mistake..    ----------------------------------------------------------------------------------------

Dear June

Dear June,

Welcome to the year of 2013

you know what......

I'm having hard time in your month right now ='(

There's a lot of job that i have to finish on time =/

I don't mind, but could you consider it for me =)

I'm really appreciate if you can "walk" faster than before.. Heee ^_^

However, I realize June was a awesome month :)

You made me thinking of you everyday

*NOTED* Everyday O,O

Appa, Omma, Unni went to their vacation..

Really hope you can make my June smooth and successful ^_^

Lastly, I count on you dear June!

sincerely,
evol aziraf