we Heart K.T

Assalamualaikum guys! :)

Hallo hey..

I'm not feel good today.. stressed with  a lot of assignment during my holiday! not fair!! then, today i would like to cheer up my day with blogging ^_^ write the happy story can chill my day.. a little bit it can lessen my stress.. HAHA.. seriously, when i looked at the picture of my friend and me that we taken during to Dungun I SMILE.. such a happy moment..

Cerita Fariza ke Dungun =P

Sebulan sebelum majlis convocation tu dah plan nak pegi hari ape, dengan ape, dengan siapa, nak pakai baju ape, kasut macam mane, nak ambik gambar dengan siapa, nak stay mane.. sistematik punya plan.. teruja punya pasai.. haha.. ok la kan dari tak plan ape2 nanti kalut pulak.. 

tik tok tik tok

Cepat sungguh masa berlalu, pejam celik je.. lagi 2 hari nak konvo, tapi banyak lagi x settle.. kasut x beli lagi (konon nak formal) x decide lagi nak pakai baju ape.. hohoho.. kalut pon tiba lerr..
  
Hari jumaat pagi, kitorang bertolak dari WhiteSand to K.T.. kononye nak sampai awal kat K.T tapi sebelum bertolak pegi aku bawak mek mek sekalian ni pegi rumah umi aku kat Temila.. haha.. saja nak bawak p minum air kelapa segar =) lama jugak.. dalam kul 12 baru bertolak ke K.T, kali ni baru betul2 gerak, sampai K.T kul 2 lebih.. then drop mek lin lin kat rumah tah, tapi sampai kitorang sekali ter'drop kat umah tah.. haha.. mama tah jamu tetamu yang tak diundang (kitorang ni) minum2 makan2.. hehehe.. Tq ye tah :)

Kat umah tah, sempat lagi snap picture.. tukang snap tu Tah! haha.. terbalik plak..

 lepas pegi rumah tah, kitorang pegi makan kat pantai Teluk Ketapang.. yaaa, pantai dia sangat sangat cantik.. lagi pulak, setiap hari jumaat akan ada orang buka gerai bundle macam ni,  orang yang minat bundle2 ni mesti rabun mata nak membeli..hihi

 cantik kannn.. pantai teluk ketapang ni..
nanti nak datang lagi..
jom jom jom ^_^

 kan da cakap, kat teganu ni memang femes orang ber'picnic ...
 gambar ni memang tade maksud tersirat dan tersurat pon.. haha

 ala woo nak pecut ker tu..hihihi 

 berjalan2 pecahkan lemak selepas makan..haha =P

 we at Pantai Teluk Ketapang..

 My Chinggu <3

 Terbangggg.. 
macam2 gaya sayap ada.. huhu 

 Sukaa sangat kat sini..
Tenang je rasa...
 Sina & Harita & Ida

 Cari ape mek yah tuu?

 Sweet candy couple
hopefully ur relationship bring till the end..
Insya'Allah..

 We at Giant Food's court
Dinner with Adi's Family

 Smile and Peace..

 Kat K.t kami stay kat rumah mok Adi.. pagi sabtu baru gerak ke dungun =)
Tq Adi's Family..

 Heading to Dungun

 LOL = Lot Of Love 

 Scenery di tepi pantai dungun



 Berkelah di depan Uitm Dungun..
Tenang duk sini..
best sangat sangat... 

Ok, that's all..
Thank you for reading! ^_^

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2