Selsema&Batuk =(

hye guys..



Dah hampir satu bulan aku selsema dan batuk! kenapa tak baik-baik niii... Mula-mula dapat penyakit ni berjangkit dari housemate, then merebak kat 4 orang housemate.. i'm the last one yang kena. Tapi sampai sekarang selsema dan batuk... makan ubat? dah makan bape botol ubat batuk dah rasa.. tapi still tak baik lagi. mungkin Allah nak uji aku kot. Subhanallah......

Then, semalam mama bawa aku p hospital Tengku Anis pasir puteh.  Kena cucuk amik darah, dah la aku tak pernah kena cucuk kat lengan..haha.. doktor pon tahu aku takot, terus dia cakap tak sakit la ape laa.. kononnnn, Alhamdulillah tade penyakit serius.. derma darah pon aku tak pernah.. ish ish ish... sebab tu aku takot.. hihihi.. 

Ni kali pertama dapat penyakit yang sangat lama nak sembuh! selalunye lepas seminggu ok da, tapi ni getting worst not better. Lebih2 lagi kalo duk dalam ekon*air-corn lagi teruk, tak boleh nak focus study. 
Perkara wajib ada dalam beg :
1) Tisu
2) Vicks
3) Coklat*Gula-gula
4) Mineral water

Tanpa bende ni semua aku rasa macam teruk sangat.. =(

 Tapi harini alhamdulillah macam da ok sikit..hehe.. yeayy! doa-doakan la supaya aku semakin baik sepenuhnye. =)


Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2