Friday, May 31, 2013

O'Baby.. Cukur Jambul Time

Assalamualaikum guyssss! :)

Happy Friday uolls, even sekarang dah pagi sabtu tapi cerita ni baru je berlaku tadi.. hehe..
Bangun je pagi tadi, siap2 nak pergi rumah anis sempena cukur jambul baby fathia.. tapi macam biasa, nak pakai baju ape selalu jadi masalah kat aku.. cuba baju ni tak jadi, cuba baju tu tak jadi.. haishhh.. ala woo pun "mengempekss" (bebel) la kat ambe.. hihihi.. thanks for the patient girl!

 Makan Hidang..
our traditional culture

 I'm the helper at the kitchen ^_^
busy busy busy..

 she annoying with me!
gaduh nak tolong kat dapur.. kekeke

 Menu for today..
Yummy!
Thank you Anis's family for invited us =)

 Majlis Cukur Jambul untuk Baby Fathia.

 Aloloo, baby.. lena nye awak tido..

 Ala woo bagi ceramah ape kat baby fathia tuuu.. 
hek hek hek..

 Geram nak kuteyyyy...
hohoho..

 Ala woo, Excited sokmo dia.. haha

 Macam ibu-ibu tak? 
hahaha..
Ala woo future as mommy =))

 Baby Fathia with Aunty ^_^
Uncle tak dpt dtg.. hahaha.. =P

 with aunty atirah ..

 The aunties je yang over snap pic..hihihi

 Fathia in sleeping beauty

 Kacau2 pun still tidur.. =.="

 Comel !

 New generation 

No caption (.)


 Kedai Berek 12
macam2 adaaa..

Jalan2 window shopping..


 Girang.. ~lalala~

 Tengok je, beli nye tak.. hihihi..

 Orang luar minat la beli belah kat sini..
hari jumaat, memang ramai orang..

 Window Shopping aje taw..

 Welcome to Bukit Bunga
kedai Berek12.

 Jalan-jalan sambil exercise .. heee

 Singgah beli air untuk hilangkan dahaga.. 

 Singgah kat kedai 1malaysia..
Macam2 adoo..

 Dinner at N'Dee Fried Chicken
Machang nearest Uitm.

N'Dee Fried Chicken
not bad! harga pun berpatutan..
Sedap pulak tu..
heee.. (promote sikit)

Last but not least, Chicken Chop. 
Yummy.. 
Alhamdulillah, and Thank you Allah for delicious food =)

That's all, 
these pictures can describe what i'm doing today..
#Enjoy
#Less pressure
without assignment and quiz!

No comments:

Post a Comment