I love "TODAY"

Assalamualaikum and morning guys.. hikhik..

Ahh, seronok rasa hari ni tanpa berbuat ape-ape.. pelik tak pelik tak??? tayah nak pelik sangatt.. sebab harini aku tak study pon.. rasa cam stresso je bila teringat minggu depan jadual sangat pad dengan quiz, test, speech bla bla.. banyak sangat within one week tu.. *sign =/

Sekarang aku cuti satu minggu, uitm ni amik banyk gile cuti untuk raya gawai =.=" *mengeluh lagi.. haiii, dapat cuti pun mengeluh.. So, arini aku ajak ala woo pegi masak tengahari kat umah aku SRI PEKAN.  Menu biasa-biasa je.. (senang je bak kate kasyah) haha.. dia guru masak2 kitorang..hikhik... Sambal ikan bilis dengan ayam goreng berempah ~ ok la kan, dari tak dapat makan ape-ape, at least masuk dapur jugak kami-kami ni.. haha.. rasa gembira sangattt dapat keluar dari rumah sewa, jalan2 kat bandar pasir puteh.. hilang stresss.. ^_^ (macam keluar dari kegelapan) Hoohhh..

Ala woo ni memang popular dengan sambal tumis dia.. aku salu suh dia buat.. Sedap! so, tadi kami masak punya la banyak sambal tumis ikan bilis tu.. konon nak buat stock kat umah sewa.. HAHA.. lucu kan kitorang ni.. walhal, kedai makan banyak aje kat depan tuh.. malam tadi pun kitorang sambung makan nasi dengan sambal tumis ikan bilis bekalan dari rumah.. hahaha.. kali ni, bila sedar yang bekalan tu mungkin agak "banyak" plus takot "basi", kami invited Ina dengan kawan dia join makan malam.. seronok makan ramai-ramai. =)

Lepas makan kat umah Sri Pekan, kami kemas bersih2 dapur then after solat asar kami gerak pulang ke machang.  Sebelum gerak tu, aku bawa ala woo ke satu tempat......

 Tada.. sini la tempat nyer.. hihihi..
terlebih excited pulak ala woo.. suka lettuw.. keke

 Just simple as we are =)

 Weee.. love Today!

 As usual, im the driver ever.

 Ehemm, amik mood nak bergambar jap..hoho

 "Saya datang Sayang" 
slow and steady
Hahaha..

 Cantik je tempat ni..

Tinggal Assignment, test, quiz kat Rumah sewa
#MoodHappy
Happy happy
ho..ho..ho

 Model di Kaki5
Cantikkkk!
kiss kiss..

 Kalau boleh nak terjun je kat sungai tu, tapi takot lemas..
bagi jaket keselamatan dulu, baru kita boleh terjun.. hihihi

 Tenangkan fikiran disini..
jauh dari buku dan nota..

 Muka excited plus kenyang.. 

 Nobody here.. 

 siap bersila lagi..
MAMPU?

 Saranghae..

 Haha.. apa yang anda fikirkan pada gambar ini?

 Emm, rasanya tak dinafikan agak sedap..
bia lah, sekadar ayam goreng bersalut rempah kfc..

 Haha..ni je kami mampu..
Guru cepat la datang sinii...
hehe.. :*

 Tak crop ape pon.. terus upload,
hiraukan kulit telur tu ye.. 

 Chef didapur..
wink wink..

Emm, dah la kami ni minat sikit bergambar.. lagi-lagi berdua pulak tu arini berjalan.. macam biasa bergilir2 nak amik gmbr +__+.. sapa volunteer nak jadi jurugambar tak bertauliah kami?? ada ke?.. seronok jugak kalo orang tu tak suka bergambar, tapi seronok amik gambar.. kami lagi lagi laa seronok.. HAHA..

ok, that's all.. thank you for reading !
i heart you guys.. muahh..

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2