Diploma's Convocation

Assalamualaikum guys!

Lama bebeno dah tak update blog ni, rinduu jejari i nak menari atas keyboard lappy.. hohoho 
banyak sangat cerita nak di'conteng' di sini..haha.. sampai campur aduk dah idea-idea yang nak dikarang.. 
okey, back to our topic.. heee~
 well-done-red-crab ...

"Graduation Day"
Alhamdulillah.. syukur sangat-sangat.. akhirnya dapat jugak grad untuk diploma. Teringat pulak time duk chendering dulu salu je pikir suh abis cepat diploma ni.. haha.. kali ni pikir cepat abis untuk degree pulak.. haiii, macam tu la kitaran hidup manusia ni.. 

Majlis konvo ni buat kat Dewan Uitm Dungun sebab dewan Uitm Chendering kecik sangat..haha tapi tu lah tempat belajar paling best! kampus kecik je.. dekat pulak tu dengan kolej.. kenal ramai kawan2.. sampai sekarang geng2 diploma still kamcin.. 

my Best Friend since diploma.
Love all of you guys!

Dear ex-classmates,
I wish all of us will success in our life, Insya'allah..

  Siti Musliha & c-Twins =)

 Alhamdulillah.. 
it's me lutaziaf aziraf! :) haha

tak sempat nak edit2 gambar lol..
too excited, terus upload masuk blog.. haha
Friend since Diploma till now.. 
love you guys!

 i tolong ANC betul kan topi.. 
takot nanti naik stage, senget pulak topi dlm gmbr.. 
proud with you dear!

 Gambar sipi-sipi.. haha..
sengeh semua!!
comel-comel kita kita ni dih..huahaha
*bangga sikit ;p

 "aku tengok mu"
"mu tengok aku"
macam tu la konon nye candid..

 Ma.. Love you so muchhh..
Thanks for giving full support to me..

 Mokyah & CT
thanks for the beautiful flowers and graduated bear!
love youuu...

 Mr. Teddy with yah.. 

 Muka happy lepas dapat skroll.. haha
"peace" ke ape tu ct eyhh.. haha

 with them.. my ex-classmates..
will be miss you guys..
glad to know all of you at chendering!

 with chique_lyn a.k.a lin lin
she is my bff 
love her much much.. <3
(yang kat belakang tu bukan papa i oke) haha AddEmoticons07634.gif

 Thank you ma,
 for stand behind me, 
encourage me to completed my study,
give the good advice when i'm sad,
bring me travel along with you..hihi.. ( the best part )
you are the best mom ever in the world!
LOVE YOU SO MUCHH..

 my Chinggu ya.. 

 muka penat lepas majlis..

 with my lin lin again..

 rasa mcm hipokrit pulak senyum macm tu..haha
tapi still maintain dalam gmbr.. hoho..
 Saje je buka jubah kasi nampak baju.. haha
sama-sama cantik, kan kan..hihihi
*puji diri sendiri.. AddEmoticons07621.gif

Yaaa... baling topi jauh nun di langit..
rasa bangga dapat lambung dengan topi sendiri.. 
sebelum ni just tengok orang je yang lambung topi..haha..
today is OUR big day..

Dear beloved friends,
i hope that we will be friends till jannah..
even sometimes we have "fight" 
yet, we are still chinggu ..
Saranghae yoo.. ^_^ 

********************************************
ok, that's all for the Konvo's picture...

Thank you ! & love "haysak" ^_^

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hello south korea: Day 2

Hatyai 2015