Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2013

O'Baby.. Cukur Jambul Time

Assalamualaikum guyssss! :)

Happy Friday uolls, even sekarang dah pagi sabtu tapi cerita ni baru je berlaku tadi.. hehe..
Bangun je pagi tadi, siap2 nak pergi rumah anis sempena cukur jambul baby fathia.. tapi macam biasa, nak pakai baju ape selalu jadi masalah kat aku.. cuba baju ni tak jadi, cuba baju tu tak jadi.. haishhh.. ala woo pun "mengempekss" (bebel) la kat ambe.. hihihi.. thanks for the patient girl!

 Makan Hidang.. our traditional culture
 I'm the helper at the kitchen ^_^ busy busy busy..
 she annoying with me! gaduh nak tolong kat dapur.. kekeke
 Menu for today.. Yummy! Thank you Anis's family for invited us =)
 Majlis Cukur Jambul untuk Baby Fathia.
 Aloloo, baby.. lena nye awak tido..
 Ala woo bagi ceramah ape kat baby fathia tuuu..  hek hek hek..
 Geram nak kuteyyyy... hohoho..
 Ala woo, Excited sokmo dia.. haha
 Macam ibu-ibu tak?  hahaha.. Ala woo future as mommy =))
 Baby Fathia with Aunty ^_^ Uncle tak dpt dtg.. hahaha.. =P
 with aunty atirah ..

I love "TODAY"

Assalamualaikum and morning guys.. hikhik..

Ahh, seronok rasa hari ni tanpa berbuat ape-ape.. pelik tak pelik tak??? tayah nak pelik sangatt.. sebab harini aku tak study pon.. rasa cam stresso je bila teringat minggu depan jadual sangat pad dengan quiz, test, speech bla bla.. banyak sangat within one week tu.. *sign =/

Sekarang aku cuti satu minggu, uitm ni amik banyk gile cuti untuk raya gawai =.=" *mengeluh lagi.. haiii, dapat cuti pun mengeluh.. So, arini aku ajak ala woo pegi masak tengahari kat umah aku SRI PEKAN.  Menu biasa-biasa je.. (senang je bak kate kasyah) haha.. dia guru masak2 kitorang..hikhik... Sambal ikan bilis dengan ayam goreng berempah ~ ok la kan, dari tak dapat makan ape-ape, at least masuk dapur jugak kami-kami ni.. haha.. rasa gembira sangattt dapat keluar dari rumah sewa, jalan2 kat bandar pasir puteh.. hilang stresss.. ^_^ (macam keluar dari kegelapan) Hoohhh..

Ala woo ni memang popular dengan sambal tumis dia.. aku salu suh dia buat.. Sedap! so, tadi k…