sporting gilerr sir firdaus~TERBAIK

Assalamualaikum guys :)

Alhamdulillah, syukur sangat sangat tamat la sudah modul 2 ni.. tapi tapi tapi, modul kali ni best sangat! daebak ok ^^ at first, dah set dalam fikiran.. mesti bosan modul ni, present itu ini.. tapi disebabkan dapat lecturer yang best maka segalanya menjadi best dan the boom... ! haha..

Okey, modul ni macam biasa 2 hari aje, jumaat dan sabtu.. kenapa la tak buat waktu kuliah kan?..haha.. pandai dorang niiiii... =p hari jumaat tu pon lecturer yang handle not bad la, berdasarkan tajuk "Medium Warfare" ada la juga sedikit sebanyak pasal politik.. tak minattt! there's a lot of distraction and i wish everything will be good... no more conflict and bla bla bla... dah dah dah.. nati tak pasal pasal cakap pasal politik pulak..haha.. (no comment)

oh ye, aku dikenali sebagai AIR dalam kelas.. Haha.. semua orang termasuk sir panggil aku AIR.. sebabnye, mula2 aktiviti macam biasa perkenalkan diri.. dan disertakan dengan elemen2 untuk menunjukkan sifat kita.. nama orang lain ada bunga, pelangi, pensil, bintang, ikan, kereta, duit, makanan, coklat, dan lain lain.. ok tak bosan.................

My group "Green Lory"

Discussion.. debat.. Attack~

                                                                         "Listen Listen Listen carefully"

Oh so sporting and have sense of humor~ I liked it

A very thin piece of card. if i lost it, i need to repay Rm50 !what a nonsense =.='

Thank you to all my friends, even we are just meet, but we are very cheerful today... like a family~~ hik hik hik :) From AIR.

ThankyouForReading!

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2