MachangSter Life~ ahakss

Assalamualaikum ...
hey hello and merhaba guys! :)

Sekarang ni tengah pening2 nak buat software, seriously it's hard ! walaupun ada guideline tapi still rasa susah nak buat.. haha..tapi bersyukur sangat ada cikgu software dekat dengan aku..hihi.. ape-ape yang tak faham rujuk kat dia aje.. dia tak faham semua orang lagi la tak faham..hahaha.. tapi lepas format laptop, Lappy asyik shut down sendiri aje.. kenapa ye? emm..fikir fikir fikir... dibuat nye tengah syok buat assigment dia shut down! oh nooo!!! Na'uzubillah, mintak2 la dijauhkan macam tu... kalau tak menangis tak berlagu la ambe nanti...

so far, life kat sini okey la.. dekat dengan rumah tapi tak rasa dekat pon.. boleh faham tak macam mane tu? rasa macam sekejap aje belajar.. minggu depan dah midsem lagi sebulan final.. sangat sangat cepat =)) kawan-kawan pun da kenal.. semua orang enjoy aje.. bagus sungguh mereka ni.. haha.. lecturers not bad, mostly semua lecturer baru.. habis je degree terus posting kat mana2 as lecturer.. senang nyer! nak jugak nak jugak.. Insya'allah :)) wohoho...

Pasal makan tak payah risau, kat depan rumah tu banyak sangat kedai makan.. berderek kedai makan.. pilih aje nak makan kat mane makan ape macam-macam ada.. sedap pon sedap.. hehe.. sebab tu ambe semakin "comel" sekarang.. wakaka.. tapi nanti nak diet la... =.='

 welcome to UITM Machang

 Heyyy.. im here

 Me Me Me <3

 Machangster students =.+

 Goda Goda Goda... Huwaaa =P

 This is Jalan Cardova..

Jalan ni la yang selalu kitorang lalui untuk ke kelas.. mihmihmih

 Jalan Persinggahan.. Lurus nun disana

 This is our blok.. known as Blok D

 Steady guuu..... >.<


 Blok A, B, C....

Muslimah gitu... 
Kawang kawang ambe..



Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2