Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2013

MachangSter Life~ ahakss

Assalamualaikum ...
hey hello and merhaba guys! :)

Sekarang ni tengah pening2 nak buat software, seriously it's hard ! walaupun ada guideline tapi still rasa susah nak buat.. haha..tapi bersyukur sangat ada cikgu software dekat dengan aku..hihi.. ape-ape yang tak faham rujuk kat dia aje.. dia tak faham semua orang lagi la tak faham..hahaha.. tapi lepas format laptop, Lappy asyik shut down sendiri aje.. kenapa ye? emm..fikir fikir fikir... dibuat nye tengah syok buat assigment dia shut down! oh nooo!!! Na'uzubillah, mintak2 la dijauhkan macam tu... kalau tak menangis tak berlagu la ambe nanti...

so far, life kat sini okey la.. dekat dengan rumah tapi tak rasa dekat pon.. boleh faham tak macam mane tu? rasa macam sekejap aje belajar.. minggu depan dah midsem lagi sebulan final.. sangat sangat cepat =)) kawan-kawan pun da kenal.. semua orang enjoy aje.. bagus sungguh mereka ni.. haha.. lecturers not bad, mostly semua lecturer baru.. habis je degree terus posting kat mana2 as lect…

sporting gilerr sir firdaus~TERBAIK

Assalamualaikum guys :)

Alhamdulillah, syukur sangat sangat tamat la sudah modul 2 ni.. tapi tapi tapi, modul kali ni best sangat! daebak ok ^^ at first, dah set dalam fikiran.. mesti bosan modul ni, present itu ini.. tapi disebabkan dapat lecturer yang best maka segalanya menjadi best dan the boom... ! haha..

Okey, modul ni macam biasa 2 hari aje, jumaat dan sabtu.. kenapa la tak buat waktu kuliah kan?..haha.. pandai dorang niiiii... =p hari jumaat tu pon lecturer yang handle not bad la, berdasarkan tajuk "Medium Warfare" ada la juga sedikit sebanyak pasal politik.. tak minattt! there's a lot of distraction and i wish everything will be good... no more conflict and bla bla bla... dah dah dah.. nati tak pasal pasal cakap pasal politik pulak..haha.. (no comment)

oh ye, aku dikenali sebagai AIR dalam kelas.. Haha.. semua orang termasuk sir panggil aku AIR.. sebabnye, mula2 aktiviti macam biasa perkenalkan diri.. dan disertakan dengan elemen2 untuk menunjukkan sifat kita.. …

Parcel from InterPals..

Assalamualaikum and Happy Friday guys ! :)
Merhaba...

Interpals is a site where we can 'meet' people all around the world. I have a lot of friends from different language such as Turkey, Indonesia, China, Germany, London, Korean, Italy and so on.. from there i gain a lot of information about their cultural and i have learn a little bit their language. It was very interesting! besides, it is very easy for people who love to travel.. me me me! i love travel, indeed, i wish i could have a lot of money.. haha..

Parcel from Interpals.. recently, i have received the parcel from my Interpals, Nazife Cebeci. Thank you dearest friend Nazife Cebeci from Turkey because send me a few of things as our friendship gifts :)
I'm very appreciate it and very very happy have you as my friend even we are just meet through Interpals and Facebook site.. Nazife is very nice and humble person,She from Safranbolu Turkey .. i'm very glad knew her as my international friend.

We always chatting ab…