Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2013

Jangan Menyesal (.)

" Jangan Menyesal Mengenali Seseorang kerana Seorang yang Baik Memberikan Kita Kenangan, Seseorang yang Tidak Baik Memberikan Kita Pengajaran "
setiap orang ada Kenangan dan Pengajaran :) Lumrah manusia..
credit to my friend : @ayuzabidi .. 

Uitm Machang.. Here I come ^_^

Assalamualaikum guys :)

Alhamdulillah, selesai segala urusan berdaftar di Uitm Machang sebagai Siswazah Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) 
Bermula semester 3 sebagai pelajar lagi
akan ada test, quiz, common dan final.. lumrah pelajar
tak dapat kolej, jadi duduk rumah sewa..sedikit sedih tapi rumah dekat jadi tade masalah :)
Kampus besar, turun naik bukit.. kurus la nanti
Jadual start ada kelas pada waktu malam.. sedikit grrr
jumpa kawan-kawan seramai 7 ribu org.. seronok
azam tahun lepas akan dibawa ke tahun ini.. fighting !
I love people who love me.. that's all, thank you for reading <3

Le Tour D'Langkawi

Assalamualaikum dan salam jumaat :)

Minggu ini musim Le tour kan, alaaa, yang orang duk berbasikal tu secara ramai-ramai..hihi.. ahak, secara kebetulan laluan untuk Le Tour ni melalui pasir puteh a.k.a whiteSand terus menuju ke tanah merah. Mama memang dah excited nak tengok Le Tour ni.. salu ajak sy pegi tengok. tapi sy refused .. nak dijadikan cerita, pagi hari tu, sy pergi lah berkunjung ke rumah ummi.. dari dalam kampung lagi dah bunyi marshal yang mengiring pelumba tu.. wiii woo wii wooo.. lebih kurang macam tu lah. Pada tanggapan kami, para pelumba itu sudah melalui kawasan pasir puteh.  Kami pun mintak diri untuk pulang ke rumah, (mesti ma sedih sbb tak dpt tgk) hihihi..

Keluar je dari kawasan kampung, rasa pelik .. tade kereta pon atas jalan raya, dan orang ramai masih di tepi jalan.. bawak la kereta dengan senang hatinya .. lalala.. (berlagu riang) ada mata-mata yang memandang (macam muka excited gitu) sy kembali pelik O.O? pada firasat mungkin mereka saja lepak tepi jalan.. …