Seram rumah ni

Hai guys!

Kalau time kecik saya selalu habiskan masa di rumah ummi&abah, jadi kadang-kadang waktu malam ajak kawan main (biasa lah budak kecik kan, main aje tahuu)  selalunye kitorang main game "GelapCeroh" haha.. kat tempat lain tak tahu panggil ape.

Rumah geng2 sepermainan ni dekat-dekat aje, alkisahnye, kami nk ke tempat permainan tu harus melalui rumah ni.. #malam #berdua #kecik lagi.. serius seram, kalo tkot sgt terus pecut balik umah.. haha...

Tadaaa... ini lah rumah nye.. seram tak?? hihihi.. siang hari tadelah seram mana pun.. nk lalu depan rumah ni pandang2 jugak ler..hohoho

TAPI kalau fotoshoot kat sini pun cantik jugak, dengan background rumah seram fulawey serius cantikk !
so kalau sape2 berminat nak shooting or nk buat movie ke kat sini boleh aje, tinggal kan jejak anda kat komen tu yep.. Hehehe..

Ok, thank you for reading !

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hello south korea: Day 2

Hatyai 2015