Love them (2)

Hello hey hai semua !

Saya ada Mama, Papa, Umi, Abah tauu.. Kalau kat sekolah dulu-dulu semua orang (kawan-kawan) keliru dengan panggilan sy untuk ibubapa ni. Haha! kadang-kadang saya bahasakan umi, kadang-kadang bahasakan mama. Then, one of them asked me "who is umi ?" maybe they though that she is my father's second wife?? Noooooo..not a second wife okey! she is my aunty, my father's sister ^_^

Kami sekeluarga sangat sangat rapat dengan umi abah. Macam diri ini dgn mama dan papa lah. Sejak kecik lagi umi dah jaga si kembar a.k.a twin and me sampai lah sekarang. Dulu time kecik,budak2 lain dah boleh pegi taska.. elok je main dgn kawan2 y lain tapi si twins ni lain sikit =P kalo pa,ma, atau umi pegi hantar taska kitorang boleh duduk sekejap je situ.. kalo dorang balik, kami ni pon ikut la balik dari belakang.. HAHA! kelakar betuiii lah... Lepas tu, kami dihantar ke tadika sekolah rendah perempuan. Abah kerani kat situ, Haaa, bermula lah episode Pra persekolahan si Twins ni ^_^

Oleh sebab abah keje situ, hidup si twins ni memang senang, syukur alhamdulillah :)
selama 7 tahun sekolah kat situ, pegi balik sekolah berhantar.. nak makan pagi abah suapkan, anak cikgu2 lain tadelah macam tu sekali..hahahaha .. adoiii...*manja? yess,memang manja.... mama papa masa tu kerja, so the rest of my child life adalah kat umah umi. Sampai lah sekolah form2 pegi sekolah dengan basikal, form3 mama pulak yang hantar dan amik kat sekolah.


UMMI@ABAH







PAPA@MAMA


ok, that's all for today..
the conclusion is I LOVE MY PAPA,MAMA,UMI&ABAH (^__^)

thank's for reading...hehehe

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2