Cousin Wedding at Johor Bharu

Hello hey.......

Alhamdulillah selamat sampai di rumah... fuhh, merata sungguh berjalan dari kelantan ke Pahang- JB- KL- JB- KL --- ulang alik je. Penat tu tade lah sangat sebab ada tempat persinggahan kan..dan mostly yang drive sepanjang perjalanan ialah aku sambil bergilir dgn papa. Selama 2 minggu kami tinggalkan rumah dan nasib baik ada kakak ipar yang jaga rumah, angsa, bla bla bla...

Ok, back to our topic.. ke johor bharu ni semata-mata untuk menghadiri majlis perkahwinan sepupu iaitu Adizam dan Rozita (his wife). Macam biasalah, kalau bukan ma sebagai jurugambar tak bertauliah kali ni aku yang ke hulu ke hilir snap pictures..hihihi..

Sampai je kat tempat berkumpul, touch-up la sikit.hihihi

Sepupu sepapat..

Cuba nak pakaikan gelang tangan..
*berkali-kali cuba..hahaha


Salam salam suami isteri ..so sweet!

Eh,kenapa monyok ni? cheerr guys!
*letih kot sbb berdebar..haha :P

Adizam's Family

Majlis persandingan.. siap kompang dipalu lagi..
*tapi haritu hujan..sib bek kat dewan...fuhhh

Selamat Pengantin Baru Bro!


Cantikk nyer Kak Rozita..
natural beauty :)

Penuh dewan..
tapi tade reservation for Adizam side..
*lupa kott :3


Konon nk cuba duduk atas tu..tapi MALU..haha
(nanti aku pulak kawen..hihihi)

With nadia..
kiut miut la budak nii..
*geramm.

Aku pendek??
tak boleh jadi nii..
Len kali nak pakai kasut tumit tinggi tinggi !
P/s : harap-harap aku kawen dgn org dekat je.. tamao lah pergi jauh nun disana.. penat nak ulang alik..hahahaa

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hello south korea: Day 2

Hatyai 2015