Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2013

Seram rumah ni

Hai guys!

Kalau time kecik saya selalu habiskan masa di rumah ummi&abah, jadi kadang-kadang waktu malam ajak kawan main (biasa lah budak kecik kan, main aje tahuu)  selalunye kitorang main game "GelapCeroh" haha.. kat tempat lain tak tahu panggil ape.

Rumah geng2 sepermainan ni dekat-dekat aje, alkisahnye, kami nk ke tempat permainan tu harus melalui rumah ni.. #malam #berdua #kecik lagi.. serius seram, kalo tkot sgt terus pecut balik umah.. haha...

Tadaaa... ini lah rumah nye.. seram tak?? hihihi.. siang hari tadelah seram mana pun.. nk lalu depan rumah ni pandang2 jugak ler..hohoho
TAPI kalau fotoshoot kat sini pun cantik jugak, dengan background rumah seram fulawey serius cantikk ! so kalau sape2 berminat nak shooting or nk buat movie ke kat sini boleh aje, tinggal kan jejak anda kat komen tu yep.. Hehehe..
Ok, thank you for reading !

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Assalamualaikum..

Hello hey guys! macam mana hari-hari anda semua?, harap-harap seronok dan bahagia k :)

Of course la saya seronok, sebab hari minggu yang lalu mama bawak pergi jalan-jalan ke Hatyai Thailand.. muahehe.. Seronok sebab dapat bercuti sebelum masuk belajar ni. Percutian tanpa dirancang dengan mama punya besan (parents kakak ipar) ke Hatyai.  Mulanya ingat just nak pergi ke Golok aje, sempadan kelantan  - thailand untuk shopping tapi jauh pulak perjalanan.  Pergi Hatyai 2 hari 1 malam, jumaat pagi bertolak ke golok, singgah rumah saudara mama&abah (besan mama)  makan tengahari kat sana lepas solat jumaat kaum adam ni baru berlepas ke Hatyai. Kira-kira 3 jam jugak nak sampai, sepanjang perjalanan wajib ada sekatan tentera thailand.. takot jugak kan, tapi Alhamdulillah semuanya selamat :) itu pun ada saudara mama&abah yang menetap di Weng, Thailand.. senang sikit nk cakap2.. kalau kitorang macam itik dengan kucing lah.. tak paham satu pun.. kecuali Sawadekap, Kap pun…