Thailand Mari !

Assalamualaikum peeps!

Berbulan-bulan cuti rutin harian xder lah fun sangat, sbb tu aku jarang-jarang update unless ada something untuk dikongsi bersama :) 

Baru-baru ni aku makan angin atas bot menuju ke Takbai Thailand. Happy giler bila papa aku bagitaw yang dia nak bawak aku pegi jenjalan kat sana! maklum la, aku ni jenis x lepa kalau berjalan.. pantang org ajak aku setuju..pocket money of course la papa yang tanggung 100% ...hehehe... Trip ni lama dah papa bagitaw, tapi asyik x jadi je..kemudian tiba-tiba nak pegi pulak..mesti la terujaa tapi muskil pon ada..hurmm O.o? 
Ok, tak kesah la muskil ke tidak kann yang paling penting dapat makan angin .. yuhuuu! Destinasi yang ingin dituju adalah ke Phuket @ Hatyai. Aku duk angan-angan yang aku akan pegi tempat ahli Running Man beraksi ! someplace kat Thailand dimana geng RunningMan shooting.. hehehe.. 

Pagi-pagi lagi dah siap ready nak pegi ... aku bangun awal ! =D then lam kul 8:30 a.m teksi datang ambik kitorang hantar ke Stesen kat Pengkalan Kubur.. (aku ingt papa nak bawak kete je ke sana tapi teksi plak bawak .. ) Kemudian kitorang tunggu Ferri datang, tapi malang sungguh ferri datang lambat walhal dekat je nak seberang.. ada la bot bot bot cam sampan tepi2 tu.. kitorang naik sampan taw..huhuu.. aku takot naik sampan! sebab nye, sampang mudah huyung hayang..kalau ferri atau bot laju takpe, suka plak aku nek..hihihi.. 





P/s : sikit je gmbr :'/

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hello south korea: Day 2

Hatyai 2015