Selamat Hari Tua Kak!


Happy Birthday to you,
Happy Birthday to You, 
Happy Birthday to you 
Siti Nadiatul Aisyah bt Moh Pasuzi,
Ulang tahun kelahiran yang ke 25 tahun! :p
Dan juga kepada kakak ipar Zubaidah (zue)
Ulang tahun kelahiran yang ke 23 tahun!
Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dipermudahkan dalam kehidupan harian dan diberi rahmat serta barakah oleh Allah s.w.t ... Aminn..

Okey, makan malam ni adalah sempena menyambut besday akak aku. Akak aku dgn akak ipar sama besday cuma tahun je lain,tapi akak ipar kat Johor skrg so,xdpt la join makan malam.  Kitorang makan kat ChimChum D'Marina Restaurant di Kota Bharu, Kelantan.  Yang special nye, kitorang bukan sekadar makan steamboat perset je, tapi harga per person RM19.00.  Haa, kat situ kita boleh makan macam2 dan banyak2!  aku memang makan banyak giler malam tu, yer lah xkan nak makan sikit2 jer kott..bayar dah la mahal..malam tu aku makan, makan, makan jugak..best kot..daging pelbagai rempah disediakan, pastu bubur kacang, jagung, bla bla bla..ayam, udang, haaa mcm2 lah..ala2 korean pon ada jugak,mkn daging panas2 balut dgn daun sayur2..at least merasa ala korea jugak..hahaha. kita boleh makan semua makanan yang disediakan kat situ tanpa segan dan silu.. hihihi.. 

Papa aku, first served taw, kitorang x mula majlis lagi tapi dia dah makan makan makan... pastu tengah kitorang syok makan makan makan, papa mula la kenyang.. =_='
paling best, daging rempah blackpaper ! memang best giler giler (maksud giler2 tu sedap dan terbaik dari ladang) haha.. aku memang rajin bangun duduk..kejap2 bangun amik makanan...pekerja2 pulak semuanye lelaki, aku perasan sgt kalau mata dorang tu tgk arah aku..jengkel betul, buat aku malu plak nak makan..haha..tapi aku makan jugak, ada aku kesahh.. :p



This is my sister
Happy Birthday to Youuuu <3

Potong cake lepas abis makan, tgk tgk pinggan semua licinnn !

My Mom and Dad <3

Jemput makan banyak2 semua..
jangan segan dan maluu.. ;)

Her name is Ct nadiatul aisyah
besday girl 

Me me me! 

Served untuk besday girl makan..hihihi :)

Kenapa ni ma???
Sedap sampai tak terkata ker?..heehee
(expression muka mngatakan sebaliknye >.<)

Anak Buah* Naqeeb Aryan..

Naqeeb dgn tokma je tgk sini*PeaceSmile

Haaa...bakar lagi..makan panas2 dan ramai2 baru best!

Huishh, berasap nyerr..Kompen sedap nih!

tak cukup org lagi..abg sorang lagi x dpt nk join..
 *rugi rugi rugi

tgk papa! makan makan makan..hahaha

Sedapnyerr... 

mama dgn abg.azran sibuk duk pilih makanan
x cukup boleh amik lagi..hihihi

Semua makanan ni boleh amik sesuka hati kita taw..
ada daging, ayam, udang, tu tu tuu...


ada makanan ni lagi..jemput makan!

ada somtam..rojak, dan buah-buahan..

ada macam2 bubur kat sini, semuanye sedap!
*aku x tipu okey..


Aloloo..comel aqeeb ciksu nih
Kisss*Muahhh


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hello south korea: Day 2

Hatyai 2015