Peplum trend terkini :)

Assalamualaikum bloggers!

Kenapa entri hari ini peplum? sebab aku baru beli baju peplum! cantikk dan murah.. Setengah kedai tu jual baju peplum kemain mahal, tapi hakikatnya murah je! mungkin jenama dan butik yang menyebabkan peplum dijual dengan harga yang mahal.. aku tak kesah pun pakai baju murah sebab nanti beli baju lain pulak..baju yang lama aku akan sedekah je kat sesapa..boleh buat amal kannn :)

Aku beli secara on9 je, nak cari kat kedai susahh..lagi pula, kak ipar ada buat bisness jual dress dan baju peplum secara on9..haa apa lagi, beli dgn dia je lah..so far, baju yang aku beli boleh tahan la..macam kat kedai jugak.. tapi ianya lebih cantik dan murah .. hehe (nak promote skit) kalau aku nak beli baju mahal tu, ermm, memang la berkira sikit..hehe..lain lah kalau ada orang yang nak sponser beli.. kalau jenis  dan pattern yang sama, kedai jual Rm150 tapi secara on9 kalau pandai cari site dapat Rm80..korang prefer yang mana lah agaknye ye? ..tepuk dada tanya selera..hehehe

Klik Nurni's Collection *boleh cuci-cuci mata,berkenan boleh la beli :)

Baru je dapat tadi..terus pakai then amik gambar..
*muka baru mandi tak pakai bedak or ape2..hahaha
harga RM40 free postage 

Yang ni Peplum jugak.. Rm40 free postage
*cepat cepat sape berminat boleh beli..

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hello south korea: Day 2

Hatyai 2015