Alhamdulillah dapat sambung belajar lagi :D

Assalamualaikum dan salam petang jumaat!

Yeayyy! syukur sangat-sangat dapat jugak sambung belajar dalam peringkat ijazah sarjana muda khusus office system.. rasanya tu pilihan yang ke-3 atau ke-2..  my first choice is Human resources.. dapat mane2 pon alhamdulillah. Dan paling tak sangka, dapat di Uitm Machang! whattt? i thought it would be somewhere else..Puncak Alam maybe? haha.. Dekat sangat sangat la dengan rumah, balik hari-hari la nanti agaknyer..hehe..

Paling kureng best Minggu Destini Siswi/Siswa.. errr,ape nak buat..harap-harap lah tade yang kena berlari situ sana sini..lecehhh.. macam apeerrr la. Minggu berkenalan ni kalau diatur dengan cara yang baik dan happy2 tak der lah aku rasa tanak pegi..kebanyakan orientasi yang macam ni lah aku frust bila face up dengan senior2 yang perasan bagus.. harap harap OKEY :3


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2