Legoland Malaysia

Salam blogger!

Musim cuti sekolah ni, msti ada makbapak yang bawak anak-anak p makan angin kan..Confirm setiap pusat pelancongan di Malaysia ni dipenuhi oleh kaum kerabat yang nak menghabiskan cuti bersama-sama keluarga tercinta.. =) that's good and have a wonderful day for your holiday ! well, here i wanna sharing some happiness from my holiday at Legoland Malaysia. Masa tu aku pegi tak cuti sekolah lagi, yet, still many of people bring their family to Legoland for vacation.

LegoLand ni sangat sangat besar dan luas, aku yang muda pun rasa penat round2 dalam legoland.. Dengan cuaca yang panas kejap hujan..memang mencabar diri nak jalan2 .. rasa cam nak balik je..tapi dah bayar mahal2 takkan nak balik macam tu je kan..kene la puaskan diri dan terokai sampai habis baru tak membazir duit bayar tiket..huhu..

Tiket untuk masuk je dah RM1++, berbaloi atau tidak bergantung pada keriangan anda semua lah..haha.. Pada pendapat aku, Legoland is the place for kids to have fun..for us,adult or teenagers i more prefer Genting Higlands that provide more and extreme games for fun..  Well, kalau tak pergi legoland sampai bila2 pon aku tak tahu ape yang disediakan dalam tu, ape2 pon i'm still have fun at Legoland ! thanks ma, bring me and siblings to Legoland, I LOVE YOU SO MUCH..MUAHH !! <3

Klik sini ! Banyak lagi gambar di Legoland =)

Here we are at Legoland Malaysia !



Antara permainan y d'sediakan

My mom posing dgn mumia firaun kot..ala-ala di padang pasir gitu..

Sape yang rela diterjunkan ke dalam air? haa, naik lah bendalah atas tu..konfirm basah !
aku basah sbb hujan..

Imagination area! macam kat Disney Land

Air pancur Music? ape-ape lah...haha

Red Dragon ni kawan baik saya..dia kekeyangan makan budak td.. =P

Ini Encik Sumbu, kontraktor Legoland ^_^

Saya naik ITU !

Sembang2 dengan nenek Lego kejap ...

Oh, giraffe di tgh2 laluan.. cool !

Encik Badut ni Kembar..mcm Kami ni haa..


Jom makan makan dulu..

Show case for entertainment.. BEST la jgk..

Comments

  1. tgok org tu pergi legoland, rasa mcm sy pon dah smpai jga je kt sana..really2 lego laa..
    dduk la rapat2 dgn naga tu, phni keno makan ko nago...hahaha

    ReplyDelete
  2. bawak la amanda dtg sini..syurga kanak2 la kot sini..hehe..kita dewasa kat genting baru syokk..hoho :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hello south korea: Day 2

Hatyai 2015