waste my time

Assalam Blog !

selalunya hari hari macam ni aku msti study, or do something bg mengisi masa terluang..
tapi hari ni aku buat ape je...
banyak membazirkn masa dgn utube, fesbuk bla bla bla.....
tu laa, aku duk hadap laptop ni rasanya lebih 5 credit hours hari ni...ish ish ish...
bila la aku nk study account..? mlm ni lah kot..insya'allah...
paper tu on next Thursday.. so i have more time to study ! hohoho..eyoo la tu..
nanti kat rumah rindu pulak nk duk kat bilik cam gini..hehehe...
kat rumah confirm tgk tv jerrr...
jadi untuk hari Jumaat ni, aku habiskan masa release stress dgn perkara2 mcm tuh...
jumaat oh jumaat...

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hello south korea: Day 2

Hatyai 2015