Memories ^__^

Salam semua :)
well done all my friends who had done with final exam ^_^
release yeahh..but not totally freedom till we know the result ..huhuuuu
everything will be fine, insya'allah...

sekarang aku cuti semester...ada rezeki akan masuk degree bulan 3 nati..
kat umah, macam biasa..bangun pagi (sebb dah terbiasa kat ostel..) makan pagi, tgk tv, tv, tv, tv petg2 jalan2 umah umi (mak sdare) mcam itu lah rutin hidup aku setakat ni...maklum laa, aktiviti berderak(melancong) aku x start lagi..haha..waiting waiting ! tiba-tiba aku teringat sweet memory yang aku sama rakan-rakan kelas pegi ke pulau kapas.. best woo.. first time, aku snorkeling bagai..tiba-tiba teringat kat kawan-kawan pulak..huhu..thank you for those who handle this trip yeah..really enjoyed !


snap together =)
"Hello Pulau Kapas"

chiquelynn.. ::friend::
love ya ^_^
miss her much 

bum bum bum..
love them 

best naik bot! yuhuuu...

peace peace
'love you'

model Pulau Kapas.. hikhikhik :D

Them :: friends::

semua ni rakan yang aku temu di Uitm chendering..having enjoy moment with them such a precious day in Pulau Kapas ! love it..

p/s :: perkara yang gembira kita kenang, perkara yang pahit masam kita buang jauh2..simpan yang manis sahaja.. adat hidup x semua indah.. kannn.. setiap kejadian ada hikmah tersendiri, mungkin aku ditakdirkan bertemu kawan kawan sekelian ni, yess, memang x sia sia..love much all of you.. hopefully we can meet again one day.. insya'allah.. Amin ^_^


Comments

  1. rindu awak jugak, kawan..
    walaupun kita tak terlalu rapat..
    tapi kita tetap nak cakap kita rindu kat awak dan kawan2 kat kelas kita.. sedihhhh :'(

    ReplyDelete
  2. hehe..
    rasa dah lama x jmpe kan..
    rindu sgt ~~

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2