Welcome September'12


Assalamualaikum dan Selamat Hari Raya Aidilfitri semua :)
Rayaaa..yes yes..biarpun sudah berlalu namum kita masih ada baki syawal untuk dirayakan..hehehe..
tapi kuih raya, nasi raya xder dah...raya tahun ni, aku rasa jarang pegi open house la.. nak makan macam-macam pon x dapat :(
first juadah raya tahun ni mama buat nasi carrot..alaa, nasi ala-ala briani tuu.. sangat sedap ! terimakasih my beloved mother..love love you ^^
Rasanya hanya first raya je aku makan nasi..raya seterusnya x makan dah..eyee lah, pegi beraya makan kuih raya minum-minum pastu balik..ituuu aje menu nye..haha..tapi tetap bersyukur tahuu..heeee..

sebb dah lama x update blog, bnyk cerita nk diceritakan disini tapi..........................................
jom lah kita layan gambar-gambar dulu ^__^


Balik solat raya, ambik gmbr dulu ^^
Bersalaman memohon maaf dipagi raya

Papa&Me

Mama&Me

Kiddo pon bersalaman jugak dipagi raya ^_^

Aaaa...spoil je kiddo duk situu..

Pasangan pengantin baru beraya bersama di Sri Pekan

Ziarah nenek saudara...mana nenek??? kuikuikui..

Raya Pertama 2012

Raya kedua 2012

3 SiStar !


Raya raya raya...

Raya jersey di Pekan, Pahang

Di Istana Abu Bakar

Muzium Istana Abu Bakar

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hello south korea: Day 2

Hatyai 2015