Happy Belated Birthday Anis !

salam semua ^^.

~Happy belated birthday my beloved friend ANIS !
~wish you always be happy and may Allah s.w.t bless you dear..


owkey, untuk besday anis  kitorang buat surprise besday sama macam lyn, tp yg beza besday anis dah lepas...hehe..
x kusangka x kuduga.. rancangan yang dirancang akhirnya berjalan lancar..haha..
kesian adi (boyfriend anis) kena marah-marah sama anis, sbb bawak anis keluar dating lama-lama..haa, tu rancangan kitorang lah..kuikuikui...thanks adi !
rancangan asal nk prank dgn tepung, tapi mcm x sesuai je tmpt tu ramai org!
pelik jugak, knpe pulak msti ramai org kat tmpt syahbandar hari tuu...rupanya malam tu malam MERDEKA! YEAYYY!! two-in-one terus : birthday anis dan merdeka.. boleh tgk bunga api malam tu..tpii bunga api dia ciput aje...sikit sikit..x mcm kelantan..KebaBooOomM.. :)

Nah, mula-mula masam je muka anis sbb gaduh dgn adi tpi lps buat surprised dgn kek, nyanyi bagai sengehh memanjang je..malu katanyaa..hahaha ...

Happy Belated Birthday My Dear Friend ! I Love You.. <3

Ada nasi goreng, kerepok, kek & mcm2 lagi..
bawak dari rumah semata-mata untuk besday anis tauu.. ^_^

Alolooo..so sweet...
sy pon nk mcm ni jugk!! kekeke...

~We are Friends~

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2