Iftar together ;-)

salam guys!


best dapat berbuka puasa bersama kawan-kawan semalam kat syahbandar..
ohh ye, semalam sampai nye kami di dataran syahbandar..first person yang kami jmpe ada lah...cubaa tekaa??..hahaha.. MAWI WORLD!!
pelik juga sebb xder org yang nk kerumun dia..maklum laa, sebelum ni memang x akan ada rezeki aku kalau nk bergambar dgn artis2..tp semalam..alahai mawi, tahu la puasa tapi ceria la sikit..sbb tu kot xder org bersungguh nk bergambar dgn dia ..kann..rasanyaa laa..heeheee...mungkin juga dia sedih or teringatkan family dia??..arrrghh..banyak sgt kemungkinan2.... o.O 
owkey, berbalik kepada topik kita...
bazaar dataran syahbandar sangat sangat besar!
selama berpuasa ni, dah 2 kali aku pergi ke bazaar syahbandar..
first dengan anis and her mr.boyfie Adie..
second dengan anis, tirah, tila, lyn and fikri
dalam bazaar tu, x tahu nk describe macm mane..
memang best makanan byk pilihan tp aku kadang-kadang x boleh nk bernafas! sbb ramai ramai ramai gile org kat bazaar..syed fikri pulak, dekat nk berbuka baru dia smpai..nasib baik jmpe kitorang ..haha..
owkey, lepas berbuka, kami pergi solat dekat giant..nasib baik bawak telekung sendiri..cepat x payah nk tunggu org siap..nasib baik lagi..heeee :-)
seterusnya, kami jalan ke TTC.. alahaiii...kan seblum ni aku pernah mention yang aku x der mood nk raya lagi kann...lepas masuk ke TTC je, terus mata jadi 'segar' gituuu..eyee lah, baju-baju raya yang labuci x labuci, pattern macam ni macam tu..syook habiss laa!
tapi x beli pon..hahaha..nati nk balik cuti raya baru aku nk pegi beli...
ohhh,...nak raya raya raya! (mood raya dah datang..heeeeee)


Sebelum dan selepas ber'iftar' sempat snap the pictures ::

ini lah dia MAWI WORLD tuu! hehe
(yeayy..dapat bergmbar dgn artiss) ;-P

ohh..nampak x? carpet merah...pelik ker?
x pelik kann..habis tu nape semua 'mata' tgk eh?
class gituu..huihuihui

snap snap...nak tunggu waktu berbuka  pon terasa lama...

lagi snap snap..oh, best dpt berbuka dalam suasana 'fresh air'

Kat terengganu ni, memang dah jadi kebiasaan family berbuka kat luar kot?

Sangat-sangat ramai orang berbuka di dataran syahbandar

Sebelum balik ambik gmbr dulu..(gmbr pecah2..tp still boleh tgk)



Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2