Ramadhan ke-4

Assalamualaikum blog sayang ^__^

Minggu ni terasa cepat je masa berlalu..pejam celik pejam celik dah ramadhan ke-4..
hari ni saja quiz account, present marketing plan ETR dan dpt assignment -2 BEL131..
puasa tahun ni, aku x dpt nk balik kg selalu seperti puasa sem1 dan sem3..
sangat2 busy dalam bulan puasa ni..
semuanya  menanti giliran untuk disiapkan...haha!

Ya' Allah..kenapa mata ni asyik mengantok je time dalam kelas..
ada 'etan' lah tu..tp bulan puasa kan 'etan' dah dikurung??..ish ish ishh...
mata pon dah macam panda, dgn bengkak nye..
Sampai kawan aku pon perasan =.='

~~ fariza fighting!!!


Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2