ohh, dia lagi..!

hello guys, ^_^
apa kabar hari ni..? baik-baik aje kann..heeee.. :-)
owkey..aku bukan nk meluahkan sgt perasaan kat blog ni, just for sharing the story that i think it's quite interesting to tell you guys..haha..
aku ada kawan dgn sorang ni..sejak sem 2 lagi kami kawan..memang sweet je sebb bolh kekal berkawan even though we are not best friend like other.
he is very interesting person because his face looks like baby! (babyface lah sgt)..haha..
kebelakangan ni, our relationship look like have a little bit problem..ntah laa sbb ape, maybe i did some mistake..but it is just small matter.
well..tengah-tengah hubungan duk dingin ni..selalu lah pulak terserempak dengn dia! sebelum2 ni xder pulak nk jumpe kat kampus..haishh pelik den..
kalau sebelum ni aku jmpe, aku 'hi' dia..sekarg haa buat2 mcm x knl dah..haha..lusyuuu lah pulokk seroo..(buat-buat x nmpk, biarpon dia duk berdiri tepi kita) kekekee..
kalau boleh xnk jmpe dah..biar lah dia, ada ke patut nk majuk2 dgn kita..ingt kita ni suka sgt lah pujuk-memujuk org..pelessss ..wekk :-p


p/s : Tell me the reasons before you wanna 'majok2' dgn i owkey.. ^_^

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2