Happy birthday my linlin girl...


Happy birthday my dear friend lyn..
hopefully you enjoy with our planned in celebrating your besday party..hahaha..
memang lah semua orang mengharapkan selain keluarga pasti rakan2 akan datang mengucapkan ucapan keramat sempena besday kita, tapi sorry la lyn, tu bukn rancangan kitorang..hehehe..
kami nk awk rasa sedih sebb kami x dtg wished for your besday tepat kul 12 mlm smlm..
tp apa yang bestnye..kami selalu kunci pintu x bagi awak masuk bilik kami kan...bukn ape, kami tgh sibuk buat kad besar untuk awk laa..jgn kecil hati yea, ingat kami sayang awk sangat2..kan kita dah macam family...hehehee..

susah jugak budak lyn ni nak bangun yea...ishhh3..
tepat kul 2.30 kami pergi serbu bilik lyn.. surprise kan dia dgn bawa kek sambil menyanyi ramai2..
alahaii..so sweet, tuan punya badan masih mamai lagi..haha..


Ahli-ahli crew yang terlibat ^_*

Besday girl..

besday girl with atiela a.k.a ala woo

with atirah acting as controller of the situation ..hehe

with anis responsible to brought the cake

with farah  

we are friends

the gift from us and others

cheerful at the midnight

happy ending

from me :: to chique_lyn, happy birthday and be happy forever after ..^_^

-sayang awak ketatketat saem....-



Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2