Green Day (2)

Hohoyyy (in gumiho's story 'hohoyy' mean friends for ever)...
Green day season 2 ni dah lama berlaku, kira2 seminggu yang lepas..bcos of the laziness, then i leave it until today..now i start the story about my green day (2) ^_^ heeew~

first of all, memang x nafikan sepanjang belajar kat negeri Kuala Terengganu ni x pernah sekali pon aku berjalan kat Bukit Besar.. walhalnye, tmpat tu dekat je dgn Mydin Mall dan Giant. hehehe..
tp entah macm mane, boleh terdetik nk melawat Bukit Besar tu
mungkin aku pernah view fb kawan sorang ni, then ternampk pictures dorang kat tmpt ni..cantikk..
dari atas bukit tu boleh view half of the k.t's town....
..tmpat tu memang popular kalau nk berjalan dan beriadah sesi petang bersama yang tersayang.
dengan bukit yang tinggi dan curam kita x boleh nk jogging sgt....
tmpat tu memang best la kalau nk release tension,
TAPI kalau org yang gayat naik tmpt tinggi tu harap maklum lah anda tidak akan sampai nye ke puncak sbb ketinggian tmpat tu memang mencabar keupayaan kita..haha..

Ohhh, bila lah boleh pegi beriadah kat Bukit Besar ni lagi yea..mgu dpan dah nk masuk bulan puasa..
insya'allah lepas raya kita pergi melawat lagi yeaaa!! :)












Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2