Finishing School !!

fuhh...
akhirnya habis jugak modul part 5 hari ni..
lega lega sangattt!
tarik nafass panjanggg2.....
modul part 5 yang dinamakan sebagai 'finishing school' ni adalah modul yang membuktikan kita tamat belajar..dalam modul ni, diajar cara2 untuk berdepan dengan situasi luar, dimana diadakan mock meeting dan sebagainya..
tadi, kitorang kena buat demonstration for interview..
best la jugak, sbb semua members group sporting gilerrr!..waa suka sukaaa (mengada-ngada :-p ) haha..

Ohh...esk dah puasa!
tapi aku x boleh nk sambut 1st ramadhan bersama-sama keluarga :-(
hmm..apa-apa pon, aku still akan sambut ramadhan kali ni dgn hati yang tenang dan ceria..
ini ramadhan yang kedua aku sambut di Uitm Chendering..
1st ramadhan sambut di uitm masa part 1..huuuhh, masa tu aku sedih gilerr dah la xder sapa2 ..kawan pon kenal x kenal jee..memang lah menangis nk balik kannn..huahaha.. lucu lah bila teringat masa2 lalu kan..
kalau modul x diadakan minggu ni, confirm aku dah ada kat umah ni..dah la hari ahad ni cuti..!!
xder rezeki la tuu kan nk sambut dengan family..

well, sempena bulan yang mulia ni aku nak ucapkan :
1- selamat berpuasa kepada semua umat islam
2- maafkan segala salah laku sekiranya ada
3- tidak terniat untuk berlaku sombong dan tidak tegur sekiranya kita berjumpa ( x nampk lah tuu..hehe)
4- jika tidak balas msg/chat mungkin tidak disengajakan..
5- x mau majok2 (mungkin usik2 seblum ni, hanyalah gurauan manja shja)
6- jalani ibadah kita dengan tenang dan ceria ^_^
7- nanti raya jemput lah dtg rumah yea...weeeeee... ;-)

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hello south korea: Day 2

Hatyai 2015