Wall of Frame Vs Talent Show

Talent Show














salam semua....
Hari ini aku nk citer sal wall of frame3 dan juga talent show...sesapa y x joint kitorang punya event memang rugi lahh...kita support each other lah kan..nama pon organizing event..haha..untuk subject nie (organizing event) memang penat dan meletihkan! tapi at least keseronokan tu tetap rasalah. okkkeyyy...pasal wall of frame3 kali ini tidak lah seperti wall of frame1 tetapi kali ini kitorang nampak cantik sebb dpt bergambar dgn baju faculty OM..hehe.. aku pon smpt jugk snap sana sini dgn kawan2 y lain, memg bestttt..!!


Event yang kedua terbesar pula, adalah Talent Show. dimana kutipan untuk event ini amat memberangsangkan...sukaaaaa..!! memg berbaloi lah penat dan letih yang aku alami dibalas dgn kejayaan yang boleh dibanggakan jugak..hehehe...rupa-rupanya kat uitm chendering ini memg banyk bakat2 terpendam ...mana tidak nya, ramai jugak y nk joint Talent Show ni. huhhh...buat suspen jee takot2 xder penyertaan..alhamdulillah, semua student nk tonjolkan bakat yang ada kat Talent Show.. dan Event seperti ini juga adalah merupakan pertandingan serta majlis yang julung kalinya diadakan di Uitm chendering nii...memang berbangga lah kan sebb Event ni diluluskan oleh timbalan director..hehe...msti pelik kan sbb aku asyik kate aku penat uruskan event ni..haha..sebenarnya keje aku xderlah seberat Ajk2 tertinggi..tp rasanya disebbkan oleh kekangan masa serta stress dgn quiz + test jadilah = penat gila2....


Semasa event tu berlangsung, tugas aku just sbgai biro technicion je..uruskan video, lighting, dan skrin. nmpk senang je kan, tapi masa event tuu, keje aku lah yang paling kalut skali..perserta mula minta yang lebih2 plak, suruh mcm ni lah, mcm tu lah, nasib baek ada kawan aku yang turut sama jadi biro technicion ni, kalaulah aku sorang??..x jadi event lah nmpk gayanya..haha......hari rehearsal xnak mintak plak... :P haha..tapi xper laaa...redhaaa je laa...hehe..



tThis sentence is the most interesting part of the event...kalau korang dtang event Talent Show malam tu memg seronok lah ...bukn nk membangga diri..tapi sebnrnya memg SERONOK..haha..ada peserta tu, dari gaya mcm sedp je nyanyi, tapi bila dah nyanyi, mgkin berdebar kot kat atas pentas, nyanyian agak ketara lah getaran dihati tuu..hehehe..bkn nk menghina mahupun mgkritik, sbb kalau aku nyanyi, confirm2 dah kena out dari stage, hehehe..congratulation guys...!! semasa event ni jugak aku dpt tgk pujaan hati, cehhh..xder lah , ada kawan ni pon amk bahagian jgk, tpi reaction dia mcm kureng skit lah...kalau nyanyi best xper jugak..haha...wekkk...! lastly, macm biasa, sblum tamat event, sesi bergambar bersama perserta2 pilihan..hehehe...ada sorang tu aku xsmpt nk ambik gmbr bersama..hehe...kita jmpe kat kampus ajee la dehh...


Wall of Frame




Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2