Stress Pergi Teruja Datang!



Hari ni semua kawan2 aku balik kg!..yelah, cuti raya cina seminggu kan..sape y xnak balik. tapi ada jugak kawan len y x balik sebb dorang ada event. aku plak balik esk..hehe.. memang nmpk lah muka2 student ni happy. Minggu depan kelas aku cuti seminggu. rabu n Khamis suppose to be ada kelas, tapi lecturer xder. This is the happy news for student y asyik nk balik kg..haha.."SELAMAT BERGEMBIRA DAN BALIK KAMPUNG LAH SAEM2"...

P/S: Cantik x aku lukis gambar tu? hahaha...


Alhamdulillah test eco selamat dijawab td..soalan xder lah susah tapi MASA dia singkat sangat..!!
sedehh lah tadi, kusyuk + kelam kabut duk jwab soklan eco tadi, then masa nk submit tu, dgn bangga nye bagi buku jawapn. Tapi, baru perasan yang semua jawapn tu kena tulis dalam kertas jawapan! mak aiiiiii....memang takut + berdebar + sedeh + kenaling + pasrah = redhoo je lah. tapi bukn aku je y mcm tu, org len pon sama.. x baca instructions betul2....bila bagitau kat lecturer dia cakap "awak x baca ker soalan depan ni!"..haha..nah amik kau, berdebar akuuu...tapi lecturer tu baik, last2 dia terima jugk. hehehe..

Comments

Popular posts from this blog

Bercuti hujung minggu di Hatyai, Thailand

Hatyai 2015

Hello south korea: Day 2